Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου Δομοκού στον αδελφοποιημένο Δήμο της Tundzha Βουλγαρίας

Κατηγορία: 
Ετικέτες: 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου Δομοκού στον αδελφοποιημένο Δήμο της Tundzha Βουλγαρίας, το διάστημα 26 έως 29 Μαΐου.

Βράβευση μαθητριών για την 1η θέση στο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης 3on3

Κατηγορία: 
Ετικέτες: 

Τις μαθήτριες  της Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου Δομοκού, που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο σχολικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης 3on3, στο Νομό Φθιώτιδας, βράβευσαν ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Τζιαχρήστας Δημήτρης, και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος σε θέματα Παιδείας, κ. Καλημέρης Νικόλαος, την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, στο Γυμνάσιο Δομοκού.

Ο Δήμαρχος Δομοκού συνεχάρη τόσο τις μαθήτριες όσο και τον προπονητή τους  για την προσπάθεια που κατέβαλαν, τη σωστή προετοιμασία τους και την επιμονή που επέδειξαν  για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

"Πράξη Φωτός" την Κυριακή στον Δήμο Δομοκού

Κατηγορία: 
Ετικέτες: 

Ο Δήμος Δομοκού, την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 και από ώρα 9:30μ.μ. έως και 10:00μ.μ., θα φωταγωγήσει το Διοικητήριο και όλα τα κτήρια στα οποία στεγάζονται οι Αποκεντρωμένες Υπηρεσίες του Δήμου, στα πλαίσια της συμμετοχής του Δήμου Δομοκού στη συμβολική Πράξη Φωτός.

Συνάντηση του Δημάρχου Δομοκού, κ Δημήτρη Τζιαχρήστα με τον Υπουργό Εσωτερικών, κο Πάνο Σκουρλέτη.

Κατηγορία: 
Ετικέτες: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

17.5.2017

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, πραγματοποίησε την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017, συνάντηση με τον Δήμαρχο Δομοκού,
 κ. Δημήτρη Τζιαχρήστα.

Ολοκλήρωση της δράσης “Let’s do it Greece”, στο Δήμο Δομοκού.

Κατηγορία: 
Ετικέτες: 

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκε  και φέτος με μεγάλη συμμετοχή κι εξαιρετική επιτυχία η δράση “Let’s do it Greece”, στο Δήμο Δομοκού.

Συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του Δήμου, μέλη Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, οι Παιδικοί Σταθμοί καθώς και πολλοί εκπολιτιστικοί σύλλογοι.

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Δομοκού

Κατηγορία: 
Ετικέτες: 

Την Τετάρτη 5 Απριλίου  2017, πραγματοποιήθηκε, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Δομοκού  κ. Τζιαχρήστα Δημητρίου, η Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας για την αντιπυρική περίοδο του 2017 με κύρια θέματα τον απολογισμό της χειμερινής περιόδου 2016-2017 και την οργάνωση και το συντονισμό των ενεργειών των αρμόδιων Υπηρεσιών, σχετικά με τη λήψη προληπτικών μέτρων και ετοιμότητα φορέων για την αντιμετώπιση κινδύνων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2017.

Κατάταξη της Δημοτικής Βιβιοθήκης Δομοκού στην κατηγορία των "Χάλκινων Βιβλιοθηκών".

Κατηγορία: 

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Δομοκού και το Παράρτημα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στην τοπική κοινότητα  Νέου Μοναστηρίου έτυχαν αξιολόγησης βάσει του Πιλοτικού Προγράμματος αξιολόγησης δράσεων και υποδομών του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών και κατατάχτηκαν στην κατηγορία των Χάλκινων Βιβλιοθηκών με την συνδρομή τόσο των εμψυχωτών και εθελοντών όσο και των μικρών αναγνωστών των Βιβλιοθηκών του Δήμου.

Επίσκεψη μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Δομοκού, στον Δήμαρχο Δομοκού.

Κατηγορία: 
Ετικέτες: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

Με παιδικές φωνές και μελωδίες γέμισε σήμερα,  21 Δεκεμβρίου 2016, το Δημαρχείο Δομοκού, από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Δομοκού.

Μέσα σε χαρούμενη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Τζιαχρήστας Δημήτρης, υποδέχθηκε τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δομοκού, οι οποίοι συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους, γέμισαν με τις παιδικές τους φωνές και μελωδίες το γραφείο του Δημάρχου, ψάλλοντας  τα κάλαντα.

Σελίδες