Δελτίο Τύπου

Συνάντηση του Δημάρχου Δομοκού, κ Δημήτρη Τζιαχρήστα με τον Υπουργό Εσωτερικών, κο Πάνο Σκουρλέτη.

Κατηγορία: 
Ετικέτες: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

17.5.2017

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, πραγματοποίησε την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017, συνάντηση με τον Δήμαρχο Δομοκού,
 κ. Δημήτρη Τζιαχρήστα.

Ολοκλήρωση της δράσης “Let’s do it Greece”, στο Δήμο Δομοκού.

Κατηγορία: 
Ετικέτες: 

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκε  και φέτος με μεγάλη συμμετοχή κι εξαιρετική επιτυχία η δράση “Let’s do it Greece”, στο Δήμο Δομοκού.

Συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του Δήμου, μέλη Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, οι Παιδικοί Σταθμοί καθώς και πολλοί εκπολιτιστικοί σύλλογοι.

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Δομοκού

Κατηγορία: 
Ετικέτες: 

Την Τετάρτη 5 Απριλίου  2017, πραγματοποιήθηκε, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Δομοκού  κ. Τζιαχρήστα Δημητρίου, η Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας για την αντιπυρική περίοδο του 2017 με κύρια θέματα τον απολογισμό της χειμερινής περιόδου 2016-2017 και την οργάνωση και το συντονισμό των ενεργειών των αρμόδιων Υπηρεσιών, σχετικά με τη λήψη προληπτικών μέτρων και ετοιμότητα φορέων για την αντιμετώπιση κινδύνων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2017.

Κατάταξη της Δημοτικής Βιβιοθήκης Δομοκού στην κατηγορία των "Χάλκινων Βιβλιοθηκών".

Κατηγορία: 

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Δομοκού και το Παράρτημα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στην τοπική κοινότητα  Νέου Μοναστηρίου έτυχαν αξιολόγησης βάσει του Πιλοτικού Προγράμματος αξιολόγησης δράσεων και υποδομών του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών και κατατάχτηκαν στην κατηγορία των Χάλκινων Βιβλιοθηκών με την συνδρομή τόσο των εμψυχωτών και εθελοντών όσο και των μικρών αναγνωστών των Βιβλιοθηκών του Δήμου.

Επίσκεψη μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Δομοκού, στον Δήμαρχο Δομοκού.

Κατηγορία: 
Ετικέτες: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

Με παιδικές φωνές και μελωδίες γέμισε σήμερα,  21 Δεκεμβρίου 2016, το Δημαρχείο Δομοκού, από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Δομοκού.

Μέσα σε χαρούμενη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Τζιαχρήστας Δημήτρης, υποδέχθηκε τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δομοκού, οι οποίοι συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους, γέμισαν με τις παιδικές τους φωνές και μελωδίες το γραφείο του Δημάρχου, ψάλλοντας  τα κάλαντα.

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Τ.Κ. Ομβριακής.

Κατηγορία: 
Ετικέτες: 

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Τοπική Κοινότητα Ομβριακής, το οποίο στολίστηκε από τους μαθητές των σχολείων, με στολίδια που οι ίδιοι κατασκεύασαν και με ευχές που έγραψαν ειδικά για την εκδήλωση, δίνοντας  μία νότα χαράς και αισιοδοξίας στους παραβρισκόμενους.

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στη Δ.Κ. Δομοκού.

Κατηγορία: 
Ετικέτες: 

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την έναρξη της εορταστικής περιόδου σηματοδότησε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από το Δήμαρχο Δομοκού, κ. Δημήτρη Τζιαχρήστα στην κεντρική πλατεία Δομοκού, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Παλαμά και με Κάλαντα Ανατολικής Ρωμυλίας από τον  Επιμορφωτικό Σύλλογο Ν Μοναστηρίου στην κεντρική πλατεία Δομοκού, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:00. 

Σύσκεψη εργασίας στον Δήμο Δομοκού, στο πλαίσιο των επισκέψεων εργασίας του Βουλευτή κ. Χρήστου Σταϊκούρα.

Κατηγορία: 
Ετικέτες: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                           

Σήμερα, στο πλαίσιο των επισκέψεων εργασίας του Βουλευτή Φθιώτιδας και Υπεύθυνου Τομέα Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, στις έδρες των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, πραγματοποιήθηκε η τρίτη ευρεία σύσκεψη εργασίας στο Δημαρχείο του Δήμου Δομοκού.

Συμμετείχαν ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Τζιαχρήστας Δημήτρης, Αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι των φορέων της περιοχής που εκλήθησαν από το Δήμο.

Σελίδες