Διεθνές Φεστιβάλ Χορού στο Βούζι.

Διοργανωτής: 
Αθλητικός & Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δομοκού
Δήμος Δομοκού
Ημερομηνία: 
Τετ, 03/07/2013 - 21:00

Πολιτιστικές Δράσεις 2013

«Κάμπος - Οροπέδιο - Βουνό»

 Σήμερα Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ στην πλατεία Βουζίου, πραγματοποιείται το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού, στο οποίο συμμετέχουν η Κύπρος, η Κροατία, η Σερβία και η Βουλγαρία με τα χορευτικά τους συγκροτήματα και τις ορχήστρες τους.

Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού διοργανώνει ο «Αθλητικός & Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Δομοκού» σε συνεργασία με την «Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας», που διοργανώνει τα «Καραϊσκάκεια» και τον «Επιμορφωτικό Σύλλογο των Απανταχού Βουζιωτών». Η είσοδος είναι ελεύθερη, όπως σε όλες τις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Δομοκού.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος πολιτιστικών δράσεων, όπου εμφανίστηκαν σε διάφορα μέρη του Δήμου Δομοκού, ο Λάκης Χαλκιάς, ο Γιάννης Σπανός, η Λόρνα, το Θέατρο Σκιών του Άθω Δανέλλη, η «Εστουδιαντίνα», οι «Red Wine Band», τα «Κρυστάλλινα Ρόδα», οι Θεσσαλονικείς «Κουκλουξσάξ», το χορευτικό τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) – τμήμα Σερρών και από τα μέσα Ιουλίου αρχίζει ο δεύτερος κύκλος  με θέατρο, μουσική, νέον ελληνικό κινηματογράφο, Θέατρο Σκιών κι αφιερώματα σε πνευματικούς ανθρώπους της περιοχής του Δήμου Δομοκού.

 Α.Π.Ο.ΔΗ.ΔΟ.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Φωτογραφίες: