Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής. Εκδήλωση στη Ξυνιάδα, στις 20/6/2014, με τη Λαϊκή - Δημοτική ορχήστρα Μεσολογγίου.

Διοργανωτής: 
Αθλητικός & Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δομοκού.
Δήμος Δομοκού
Ημερομηνία: 
Παρ, 20/06/2014 - 20:30

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Δομοκού συμμετέχει, μαζί με άλλες 36 πόλεις της Ελλάδας, στην «Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής», η οποία συμπληρώνει 15 χρόνια ως θεσμός. Από την Πέμπτη 19 έως την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 θα παρουσιαστούν σ’ όλη την Ελλάδα πάνω από 3.500 μουσικές εκδηλώσεις και πάνω από 50 μουσικά σεμινάρια καθώς και άλλες συναφείς δράσεις.

Παρασκευή 20 Ιουνίου: Ξυνιάδα, Πλατεία Ξυνιάδος, ώρα έναρξης 8.30 μ.μ., «Λαϊκή – Δημοτική Ορχήστρα Μεσολογγίου». Παίζουν: Χρήστος Βλαχογιάννης: πλήκτρα – τραγούδι, Κώστας Μαντέλος: μπουζούκι, Ηλίας Αριστόπουλος: κλαρίνο, Βαγγέλης Ροδίτης: κρουστά, Δημήτρης Φωλιάς: μπάσο, Μαρία Σακελλάρη: τραγούδι, Δημήτρης Βλαχογιάννης: τραγούδι. 

Την διοργάνωση της  «Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής» έχει ο Αθλητικός & Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δομοκού, με την υποστήριξη του Γραφείου Δημάρχου του Δήμου Δομοκού, των Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και των Πολιτιστικών Συλλόγων Ξυνιάδος, Ομβριακής και Νέου Μοναστηρίου. Υπεύθυνος διοργάνωσης, Ιωάννης Τράντας. Όλες οι εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 


Φωτογραφίες: