Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής. Εκδήλωση στο Δομοκό, στις 19/6/2014, με το συγκρότημα "Radiosol".

Διοργανωτής: 
Αθλητικός & Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δομοκού.
Δήμος Δομοκού
Ημερομηνία: 
Πέμ, 19/06/2014 - 20:30

 «Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής»

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Δομοκού συμμετέχει, μαζί με άλλες 36 πόλεις της Ελλάδας, στην «Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής», η οποία συμπληρώνει 15 χρόνια ως θεσμός. Από την Πέμπτη 19 έως την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 θα παρουσιαστούν σ’ όλη την Ελλάδα πάνω από 3.500 μουσικές εκδηλώσεις και πάνω από 50 μουσικά σεμινάρια καθώς και άλλες συναφείς δράσεις. 

Πέμπτη 19 Ιουνίου: Δομοκός, Πλατεία Δομοκού, ώρα έναρξης 8.30 μ.μ., Μουσικό συγκρότημα «RadioSol». Οι RadioSol είναι: Ντομένικο Μπονάσσι: κιθάρα – φωνή, Κώστας Γιαννίρης: μπάσο – φωνή, Δημήτρης Τζιμέας: κιθάρα, Διονύσης Παπαπέτρου: τύμπανα – φωνή. F  http://www.facebook.com/info.radiosol

Την διοργάνωση της  «Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής» έχει ο Αθλητικός & Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δομοκού, με την υποστήριξη του Γραφείου Δημάρχου του Δήμου Δομοκού, των Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και των Πολιτιστικών Συλλόγων Ξυνιάδος, Ομβριακής και Νέου Μοναστηρίου. Υπεύθυνος διοργάνωσης, Ιωάννης Τράντας. Όλες οι εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 

Φωτογραφίες: