Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής. Εκδήλωση στο Νέο Μοναστήρι, στις 22/6/2014 με τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέου Μοναστηρίου «Η Ανατολική Ρωμυλία» και τη Λαϊκή Ορχήστρα Γιάννη Κυριαζή

Διοργανωτής: 
Αθλητικός & Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δομοκού.
Δήμος Δομοκού
Ημερομηνία: 
Κυρ, 22/06/2014 - 20:30

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Δομοκού συμμετέχει, μαζί με άλλες 36 πόλεις της Ελλάδας, στην «Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής», η οποία συμπληρώνει 15 χρόνια ως θεσμός. Από την Πέμπτη 19 έως την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 θα παρουσιαστούν σ’ όλη την Ελλάδα πάνω από 3.500 μουσικές εκδηλώσεις και πάνω από 50 μουσικά σεμινάρια καθώς και άλλες συναφείς δράσεις. 

Κυριακή 22 Ιουνίου: Νέο Μοναστήρι, Πλατεία Ν. Μοναστηρίου ώρα έναρξης 8.30 μ.μ., α) Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέου Μοναστηρίου «Η Ανατολική Ρωμυλία»: Χοροί από το Παιδικό Χορευτικό Τμήμα. β) «Λαϊκή Ορχήστρα Γιάννη Κυριαζή». Παίζουν: Γιάννης Κυριαζής: μπουζούκι, Κατερίνα Κοτρωνιά: τραγούδι, Μαρίνος: αρμόνιο, φιλική συμμετοχή: Δημήτρης Αργυρίου.

Την διοργάνωση της  «Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής» έχει ο Αθλητικός & Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δομοκού, με την υποστήριξη του Γραφείου Δημάρχου του Δήμου Δομοκού, των Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και των Πολιτιστικών Συλλόγων Ξυνιάδος, Ομβριακής και Νέου Μοναστηρίου. Υπεύθυνος διοργάνωσης, Ιωάννης Τράντας. Όλες οι εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 

Φωτογραφίες: