Διάφορα

Ανακοινώσεις που αφορούν διάφορα θέματα.

Ανακοίνωση περί ανανέωσης αδειών επαγγελματιών λαϊκών αγορών και κατόχων επαγγελματικών αδειών στάσιμου & πλανόδιου εμπορίου.

Κατηγορία: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο Δήμος Δομοκού στα πλαίσια του Ν. 4497/17 (ΦΕΚ 171/13.11.2017 τεύχος Α'): «Άσκηση υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων, εκσυγχρονισμός της επιμελητηριακής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις»,

καλεί

Διακοπή λειτουργίας των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις Δημοτικές Ενότητες Δομοκού, Θεσσαλιώτιδος και Ξυνιάδος του Δήμου Δομοκού, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Κατηγορία: 
Ετικέτες: 

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε,

Τη διακοπή λειτουργίας για τα  σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Δομοκού, Θεσσαλιώτιδας  και Ξυνιάδος του Δήμου Δομοκού, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 από τις 7:00π.μ. και μέχρι τη λήξη της ημέρας,  λόγω χιονόπτωσης και  χαμηλών θερμοκρασιών στην περιοχή.

Διακοπή λειτουργίας των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις Δημοτικές Ενότητες Δομοκού και Ξυνιάδος του Δήμου Δομοκού, λόγω έντονης χιονόπτωσης

Κατηγορία: 
Ετικέτες: 

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε,

Τη διακοπή λειτουργίας για τα  σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Δομοκού και Ξυνιάδος του Δήμου Δομοκού, την 15 Φεβρουαρίου  2018 από τις 12:00 και μέχρι τη λήξη της ημέρας,  λόγω έντονης χιονόπτωσης.

Δελτίο επιδείνωσης καιρού.

Κατηγορία: 

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ(13-2-18) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΜΕ:

Α) ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ Β) ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ:

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ(13-2-18)

Δελτίο επιδείνωσης καιρού.

Κατηγορία: 
Ετικέτες: 

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (10-02-2018) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Α) ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ

Β) ΤΙΣ ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ

Γ) ΤΟΥΣ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ:

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (10-02-2018)

Δελτίο επιδείνωσης καιρού.

Κατηγορία: 
Ετικέτες: 

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ(21-12-2017) ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

1. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (21-12-2017)

Α. ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ, ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΤΙΑ).

Δελτίο επιδείνωσης καιρού.

Κατηγορία: 

ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ (18-12-2017) ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ-ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

1. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ (18-12-2017)

Ανακοίνωση του Κέντρου Κοινότητας Δομοκού για την συλλογή τροφίμων, ειδών ιματισμού κ.α. για τους πλημμυροπαθείς του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας.

Κατηγορία: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Δομοκού σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, το 15 μελές του Γυμνασίου – Λυκείου Ν. Μοναστηρίου, τον Σύλλογο Γονέων Γυμνασίου – Λυκείου, τον Σύλλογο Γονέων Δημοτικού Ν. Μοναστηρίου, τον Αθλητικό Όμιλο Ν. Μοναστηρίου, τον Σύλλογο Γυναικών Ν.Μοναστηρίου και τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Αν. Ρωμυλία 

Αποφάσισαν να εκφράσουν  την έμπρακτη αλληλεγγύη τους προς τους πλημμυροπαθείς του Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας.

Σελίδες