Νέα-Ανακοινώσεις|

 

Το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024, το Δημοτικό Στάδιο Δομοκού φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Τουρνουά Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου Δομοκού. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Δομοκού ΑΣ ΕΥΔΩΡΟΣ με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Δομοκού.

Το τουρνουά συγκέντρωσε τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της περιοχής και περιλάμβανε τη συμμετοχή των εξής ομάδων: ΑΕ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ – ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ, ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, LAMIA FC, ΠΑΣ 2002, ΑΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΑΣ ΟΜΒΡΟΣ, ΑΘΛΟΡΑΜΑ, καθώς και την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΑΥΡΩΠΟΥ .

Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους, να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες και να ενισχύσουν το αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα. Η διοργάνωση περιλάμβανε αγώνες σε διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους θεατές.

Ο ΑΣ ΕΥΔΩΡΟΣ και ο Δήμος Δομοκού εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του τουρνουά, καθώς και στις ομάδες και τους προπονητές για τη συμμετοχή τους. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και προσδοκούμε σε ανάλογες αθλητικές εκδηλώσεις στο μέλλον.

 

Comments are closed.

Close Search Window