Νέα-Ανακοινώσεις|

Δεκαμελή αντιπροσωπία από τον Δήμο Δομοκού συμμετείχε ενεργά στη 12η διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Νέων «Tundja Creativity and Innovation», που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2024. Το φεστιβάλ έλαβε χώρα στη Βουλγαρία, με στόχο την προώθηση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας μεταξύ των νέων.

 

Το φεστιβάλ επικεντρώθηκε σε δραστηριότητες που ενθάρρυναν την ενεργή συμμετοχή και την προσωπική έκφραση. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε αθλοπαιδιές, ψυχαγωγικές δραστηριότητες, συζητήσεις για επίκαιρα θέματα και ανταλλαγή απόψεων με νέους από 25 διαφορετικές ομάδες.

 

Η αντιπροσωπία του Δήμου Δομοκού επέδειξε δυναμική παρουσία, προβάλλοντας τις ιδέες και τις προτάσεις των νέων της περιοχής για τη δημιουργικότητα και την καινοτομία. Η συμμετοχή αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενδυνάμωση της νέας γενιάς και την προώθηση της διεθνούς συνεργασίας στον τομέα της καινοτομίας.

 

Ο Δήμος Δομοκού δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει τις πρωτοβουλίες που προωθούν την ανάπτυξη των νέων, συμβάλλοντας ενεργά στη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος.

Comments are closed.

Close Search Window