Νέα-Ανακοινώσεις|

Με επισημότητα και παρουσία σημαντικών προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκε η τελετή του αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στα σχολεία του Δήμου Δομοκού.

Η τελετή στο Δημοτικό Σχολείο Δομοκού έγινε παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών, του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, της Διευθύντριας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κας Ελένης Μπενιάτα, του Διευθυντη Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας κ. Γκούμα Ευθυμίου, του Περιφερειακού Επόπτη Ποιότητας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Χρίστου Β. Μαρκαντώνη, του Συμβούλου Εκπαίδευσης κ. Τσαπρούνη Αθανάσιου, του Δημάρχου Δομοκού κ. Χαράλαμπου Λιόλιου, των Αντιδημάρχων Δομοκού κ. Λελεντζή Γεώργιου και κ. Καλημέρη Νικολάου, του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Δομοκού κ. Αποστολόπουλου Γρηγόριου, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Δομοκού, κ. Παπιώτη Κωνσταντίνου, καθώς και άλλων τοπικών αξιωματούχων. Επίσης, στον αγιασμό των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δομοκού και Νέου Μοναστηρίου παραβρέθηκε ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, κ. Κωνσταντίνος Σπαλιώρας

Η παρουσία των γονέων και της εκπαιδευτικής κοινότητας στη τελετή ενίσχυσε το αίσθημα της ενότητας και της συνεργασίας, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη χαμόγελα και ελπίδες.

Σημαντική αναφορά έγινε στις πρόσφατες ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις των σχολικών μονάδων του Δήμου Δομοκού. Με χρηματοδότηση ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές παρεμβάσεις που εξασφάλισαν ασφαλείς και σύγχρονες κτιριακές υποδομές, δημιουργώντας ένα κατάλληλο περιβάλλον μάθησης και εργασίας για το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Δομοκού, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Μοναστηρίου, κ. Πασχάλη Καμπορούδη, παρευρέθηκε στον αγιασμό των σχολικών μονάδων στο Νέο Μοναστήρι, όπου συνεχίστηκαν οι ευχές για μια παραγωγική και ασφαλή νέα σχολική χρονιά.

Ο Δήμος Δομοκού εκφράζει την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των έργων ανακαίνισης και ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στη βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Comments are closed.

Close Search Window