Πραγματοποίηση Ειδικής Συνεδρίασης Δ.Σ. για τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής.

Κατηγορία: 
Ετικέτες: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

25.6.2018

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 ,και ώρα 12:00, πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Πλατεία Μουσών 1), η Ειδική  Δημόσια  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού, κατά την οποία ο Δήμαρχος Δομοκού,  κ. Δημήτριος Ι. Τζιαχρήστας,  παρουσίασε τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η ειδική αυτή συνεδρίαση αποτελεί, όχι μόνο, νομοθετική υποχρέωση, αλλά και μια πράξη δημοκρατίας και επικοινωνίας μεταξύ της Διοίκησης του Δήμου και του δημότη, με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου προς αυτόν.

Άμεση προτεραιότητα της τωρινής Δημοτικής Αρχής από την πρώτη, κιόλας, ημέρα ανάληψης των καθηκόντων, ήταν η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των δημοτών.

Ωστόσο, όπως ανέφερε στη συνέχεια ο Δήμαρχος, η χώρα και κατ’ επέκταση οι Δήμοι καλούνται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες που είναι πολλές φορές αναπόφευκτες. Οι μειωμένες χρηματοδοτήσεις επηρεάζουν τον τρόπο που λειτουργεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχουν ως αποτέλεσμα την ιεράρχηση των προβλημάτων που προκύπτουν, έτσι ώστε να δίνεται προτεραιότητα  σε αυτά που κάθε φορά χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Ακολουθούν συνημμένα η "Έκθεση Λογοδοσίας Δημάρχου Δομοκού για το χρονικό διάστημα 1.1.2017 έως 31.12.2017".

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο Έκθεση λογοδοσίας83.27 KB
Αρχείο Δελτίο Τύπου15.02 KB