Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης - Δελτίο Τύπου

Κατηγορία: 

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

         10/12/2017

    ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

Με επιτυχία διεξήχθη, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης  του Δήμου Δομοκού, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Διατύπωση απόψεων και υποβολή προτάσεων επί του Προσχεδίου του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης έτους 2019 του Δήμου Δομοκού».

Ο Δήμαρχος Δομοκού, αφού ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους στη συνεδρίαση, προχώρησε στην ενημέρωση των παρευρισκομένων, στους οποίους έγινε  αναλυτική παρουσίαση του Προσχεδίου του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης για το έτος 2019. Συγκεκριμένα, έκανε σύντομη ενημέρωση για τη σύσταση της Κοινωφελούς Επιχείρησης και τον σκοπό αυτής. Στη συνέχεια,  αναφέρθηκε στα έργα που εκτελούνται τη δεδομένη χρονική στιγμή και σε αυτά που πρόκειται να υλοποιηθούν κατά το επόμενο έτος  κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα έργα οδοποιίας, τις παιδικές χαρές καθώς επίσης και τη χρηματοδότηση έργων από χρηματοδοτικές πηγές όπως τα προγράμματα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» και «LEADER». Κλείνοντας, ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε με στόχο την εξάλειψη των αδικιών μέσω του ισοσκελισμό των τελών ύδρευσης ώστε  να υπάρχει ανταποδοτικότητα και ισονομία.

Τέλος, ακολούθησε δημιουργική συζήτηση και εκφράστηκαν  σημαντικά  ζητήματα από τους παρευρισκόμενους καθώς και προτάσεις για την αντιμετώπισή τους.

 

 

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο synedriasi_epitropis_diavoyleysis_-_deltio_typoy.docx17.68 KB